• Snel
  • Doelgericht
  • Kleine groepen
  • Heldere prijzen
  • Ervaren
 

Workshops

Workshop Verleden tijd

Vier uur

in de schoolvakantie

Andere workshops

Op aanvraag

€70

inclusief lesmateriaal

Afspraak maken

Les

Les

De verleden tijd

Er zijn zes verschillende verleden tijden in het Frans. Gelukkig heeft het Nederlands er maar twee. Toch is het best ingewikkeld om te weten wanneer je zegt ‘hij werkte,’ en wanneer ‘hij heeft gewerkt.’ Daarom geven wij in de schoolvakanties een workshop Verleden tijd. 

Dit doen we voor onze eigen cursisten, maar ook voor mensen van buiten. In vier uur leer je de verschillende vormen, de regelmatige werkwoorden en de onregelmatige werkwoorden. Aan het eind is er een test. 

In company-trainingen

In de schoolvakanties kan En Nu Nederlands op aanvraag korte taalcursussen en speciale workshops organiseren. Bijvoorbeeld uitspraak, lezen, luisteren, schrijven of spreken. Deze workshops zijn speciaal voor diegenen die examen moeten doen, voor mensen die hun niveau willen verhogen of op verzoek van een bedrijf. Zo hebben wij voor een uitzendbureau van roostermakers in het onderwijs anderstaligen voorbereid op gesprekssituaties in hun werk.

Afspraak maken

Beter luisteren via de film Alles is liefde

Beter luisteren via de film Alles is liefde

Maak een afspraak

Taalschool En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn of haar taalniveau wil verhogen. Wij organiseren vanuit Arnhem cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

Afspraak makenAfspraak maken

De beste taalschool van Arnhem

De werkwijze van En nu Nederlands is gebaseerd op samenwerking, niet op frontaal klassikaal lesgeven. Dat kun je ook zien aan de inrichting van de klas. De tafels staan niet in een U-vorm op de docent gericht, maar in drie aparte groepjes. Zo kunnen cursisten het beste met elkaar overleggen en krijgt iedereen de meeste kans om het spreken met elkaar te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier wordt de taal echt geleerd en gaat de taalverwerving beter en sneller. Door deze aanpak zijn wij al negen jaar op rij de beste school van Arnhem. Om te kunnen samenwerken aan een taak, moeten cursisten zich allemaal goed voorbereiden. Huiswerk maken is daarom een voorwaarde om voor iedereen het meeste uit de les te halen.

© En nu Nederlands 2023 | privacy policy | sitemap