• Snel
  • Doelgericht
  • Kleine groepen
  • Heldere prijzen
  • Ervaren
 

VCA-cursus voor anderstaligen en statushouders

Basis VCA-1

Wat: het taalniveau gaat van A2 naar 1/2B1 of 1F naar -2F
Wie: anderstaligen, immigranten, statushouders, vluchtelingen
Hoe vaak: twee dagdelen van 3 uur
Waar: Rozet, Kortestraat 16, lokaal 4.08
Hoeveel: €500 euro

Basis VCA-2 en 3

Wat: het taalniveau gaat van 1/2B1 naar B1 of 2F
Wie: anderstaligen, immigranten, statushouders, vluchtelingen
Hoe vaak: twee dagdelen van 3 uur
Waar: Rozet, Kortestraat 16, lokaal 4.08
Hoeveel: €750 euro

Afspraak maken

Een les in de Mondmaskerfabriek

Een les in de Mondmaskerfabriek

VCA-diploma halen

Wil je graag werken in de techniek of in de bouw? Dan heb je een VCA-diploma nodig. Dit diploma leert je hoe je veilig moet werken. Met dit diploma heb je veel kans op werk.

Een gewone cursus VCA is vaak moeilijk, maar taalschool En nu Nederlands heeft een cursus speciaal voor anderstaligen en statushouders. Meld je dus snel aan voor deze cursus.

Twee cursussen

Wij hebben twee opeenvolgende cursussen op maat gemaakt voor jou. Zo verhoog je jouw kans op werk én tegelijkertijd jouw taalniveau. De eerste cursus van twee dagdelen duurt zes weken en wordt afgesloten met een examen en het certificaat Pro-VeiligWerken. De tweede cursus van twee dagdelen duurt 9 weken en wordt afgesloten met een proef-VCA-examen.

Rozet

Rozet

Maak een afspraak

Taalschool En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn of haar taalniveau wil verhogen. Wij organiseren vanuit Arnhem cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

Afspraak makenAfspraak maken

De beste taalschool van Arnhem

De werkwijze van En nu Nederlands is gebaseerd op samenwerking, niet op frontaal klassikaal lesgeven. Dat kun je ook zien aan de inrichting van de klas. De tafels staan niet in een U-vorm op de docent gericht, maar in drie aparte groepjes. Zo kunnen cursisten het beste met elkaar overleggen en krijgt iedereen de meeste kans om het spreken met elkaar te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier wordt de taal echt geleerd en gaat de taalverwerving beter en sneller. Door deze aanpak zijn wij al negen jaar op rij de beste school van Arnhem. Om te kunnen samenwerken aan een taak, moeten cursisten zich allemaal goed voorbereiden. Huiswerk maken is daarom een voorwaarde om voor iedereen het meeste uit de les te halen.

© En nu Nederlands 2023 | privacy policy | sitemap