• Snel
  • Doelgericht
  • Kleine groepen
  • Heldere prijzen
  • Ervaren
 

Cursus Nederlands B2-C1

vergevorderd

16 weken

één les per week

2,5 lesuren

per week

6 uur huiswerk

gemiddeld per week

€800

inclusief lesmateriaal

Extra's

Workshops, bijlessen en proefexamens

Afspraak maken

Les in de klas

Les in de klas

Voor fijnproevers

C1 is het hoogste niveau Nederlands dat je kunt bereiken. C2 is native speaking, het niveau van de moedertaal en dat is slechts voor een enkeling weggelegd.

Wij organiseren eens per jaar een C1-cursus Nederlands voor minimaal vier en maximaal acht cursisten. Het gaat vaak om mensen die al werken, vinden dat ze nog te veel foutjes maken en aan hun taalniveau willen sleutelen. C1 is dus voor de echte fijnproevers.

Wetenschappelijke thema's

We werken bij de C1-cursus met het boek Nederlands naar perfectie. Dit boek geeft interessante teksten en beeldfragmenten over wetenschappelijke thema's. Er is veel aandacht voor het uitbreiden van je woordenschat en we leren typisch academisch taalgebruik. In de lessen is het de bedoeling dat je dit vocabulaire probeert te gebruiken en samen praat over de onderwerpen. We zetten daarvoor allerlei werkvormen in. Er is een herhaling van de moeilijkere grammatica, maar er zijn geen uitgebreide lessen. Schrijven is facultatief. Per twee hoofdstukken is er een test.

Cursisten in de klas

Cursisten in de klas

Maak een afspraak

Taalschool En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn of haar taalniveau wil verhogen. Wij organiseren vanuit Arnhem cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

Afspraak makenAfspraak maken

De beste taalschool van Arnhem

De werkwijze van En nu Nederlands is gebaseerd op samenwerking, niet op frontaal klassikaal lesgeven. Dat kun je ook zien aan de inrichting van de klas. De tafels staan niet in een U-vorm op de docent gericht, maar in drie aparte groepjes. Zo kunnen cursisten het beste met elkaar overleggen en krijgt iedereen de meeste kans om het spreken met elkaar te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier wordt de taal echt geleerd en gaat de taalverwerving beter en sneller. Door deze aanpak zijn wij al negen jaar op rij de beste school van Arnhem. Om te kunnen samenwerken aan een taak, moeten cursisten zich allemaal goed voorbereiden. Huiswerk maken is daarom een voorwaarde om voor iedereen het meeste uit de les te halen.

© En nu Nederlands 2023 | privacy policy | sitemap