• Snel
  • Doelgericht
  • Kleine groepen
  • Heldere prijzen
  • Ervaren
 

Privélessen Nederlands

4 weken

Eén les in de week

1 les van een half uur

per week

1 uur

huiswerk

€180

inclusief lesmateriaal

Afspraak maken

Privéles

Privéles

Snel beter spreken?

Gaat spreken nog niet zo goed? Dan kun je in een privéles de volle aandacht van een docent krijgen. We hebben een speciale methode ontwikkeld om te zorgen dat je meer en beter leert spreken. Je leert meer woorden en je leert ook beter de grammaticaregels toe te passen. Daarvoor analyseren we samen gespreksopnamen van jou en schenken we aandacht aan dat wat je al goed afgaat en zaken waar je nog aan zou moeten werken. Op deze manier leer je jezelf te verbeteren.

Examentraining

Wil je je taalniveau verhogen? Dan kun je je het beste inschrijven voor een cursus. Wij geven alleen privélessen Nederlands aan mensen die extra aandacht nodig hebben voor één onderdeel. Cursisten die bijvoorbeeld zakken op één onderdeel van het staatsexamen. Of mensen die werken, maar beter willen leren e-mailen of telefoneren. Het gaat dus om een korte taalvraag of een individuele examentraining voor luisteren, lezen, spreken of schrijven. 

Afspraak maken

Rozet

Rozet

Maak een afspraak

Taalschool En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn of haar taalniveau wil verhogen. Wij organiseren vanuit Arnhem cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

Afspraak makenAfspraak maken

De beste taalschool van Arnhem

De werkwijze van En nu Nederlands is gebaseerd op samenwerking, niet op frontaal klassikaal lesgeven. Dat kun je ook zien aan de inrichting van de klas. De tafels staan niet in een U-vorm op de docent gericht, maar in drie aparte groepjes. Zo kunnen cursisten het beste met elkaar overleggen en krijgt iedereen de meeste kans om het spreken met elkaar te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier wordt de taal echt geleerd en gaat de taalverwerving beter en sneller. Door deze aanpak zijn wij al negen jaar op rij de beste school van Arnhem.Om te kunnen samenwerken aan een taak, moeten cursisten zich allemaal goed voorbereiden. Huiswerk maken is daarom een voorwaarde om voor iedereen het meeste uit de les te halen

© En nu Nederlands 2023 | privacy policy | sitemap