• Snel
  • Doelgericht
  • Kleine groepen
  • Heldere prijzen
  • Ervaren
 

Goed van start

De cursus bij En nu Nederlands gaat snel en is intensief. Er wordt veel motivatie, inzet en discipline van je gevraagd om jouw doel te bereiken. Daarom besteden we veel aandacht aan een goede start. Op de donderdag voordat de cursus begint is er een startles waarin we uitleggen hoe we werken en goede afspraken met je maken. Op de vrijdag nodigen we je uit voor een begeleide huiswerkklas. We gaan stap voor stap door het boek en het online programma en leren je hoe je het beste kunt werken.

Afspraak makenAfspraak maken

Een afsluiting van het schooljaar met een picknick in Park Sonsbeek

Een afsluiting van het schooljaar met een picknick in Park Sonsbeek

En Nu Nederlands werkt met Codeplus, een totaalmethode ontwikkeld door de Vrije Universiteit van Amsterdam. Boeken, internetlicenties en eindtoetsen zijn bij de prijs inbegrepen. Ben je geslaagd, dan ontvang je een certificaat, anders een bewijs van deelname.

Bijlessen

Het kan zijn dat je door ziekte, of iets anders, een les moet missen, of dat je hulp nodig hebt bij het toepassen van de grammaticaregels. In dit geval kun je altijd een bijles vragen. Je krijgt dan volop individuele aandacht. Je wordt je bewust van de fouten die ongemerkt in je taalgebruik zijn geslopen. Daarna kun je in de klas op deze fouten letten en ze bij het spreken en schrijven proberen te verbeteren. Dit is een taai proces: afleren is namelijk moeilijker dan aanleren. Maar je hoeft dit niet alleen te doen: onze docenten kennen allerlei soorten van feedback om je te helpen.

Wie controleert ons?

De regering geeft mensen die moeten inburgeren de kans om bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) geld te lenen. Om in aanmerking te komen voor een lening moet je taallessen volgen bij een taalschool met een keurmerk. Wij zijn keurmerkhouder bij Blik op werk, zie www.blikopwerk.nl. We worden gecontroleerd en gevolgd. Het slagingspercentage en de tevredenheid van onze cursisten zijn de twee controlepunten. Dit jaar beloonde de auditor ons met vier sterren en gaven de cursisten ons een 8.4.

Afspraak makenAfspraak maken

Taalschool En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn of haar taalniveau wil verhogen. Wij organiseren vanuit Arnhem cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

Afspraak makenAfspraak maken

De beste taalschool van Arnhem

De werkwijze van En nu Nederlands is gebaseerd op samenwerking, niet op frontaal klassikaal lesgeven. Dat kun je ook zien aan de inrichting van de klas. De tafels staan niet in een U-vorm op de docent gericht, maar in drie aparte groepjes. Zo kunnen cursisten het beste met elkaar overleggen en krijgt iedereen de meeste kans om het spreken met elkaar te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier wordt de taal echt geleerd en gaat de taalverwerving beter en sneller. Door deze aanpak zijn wij al negen jaar op rij de beste school van Arnhem.Om te kunnen samenwerken aan een taak, moeten cursisten zich allemaal goed voorbereiden. Huiswerk maken is daarom een voorwaarde om voor iedereen het meeste uit de les te halen

© En nu Nederlands 2023 | privacy policy | sitemap