• Snel
  • Doelgericht
  • Kleine groepen
  • Heldere prijzen
  • Ervaren
 

Cursus Nederlands A0-A2

beginners

17 weken

twee lessen per week

8 lesuren

per week

12 uur huiswerk

gemiddeld per week

€2250

inclusief lesmateriaal

Extra's

Workshops, bijlessen en proefexamens

Afspraak maken

Een buitenschoolse opdracht

Een buitenschoolse opdracht

Spreek Nederlands met me

Op de foto zie je een buitenles. Cursisten gaan op pad met een foto in de hand van een monument in Arnhem en moeten de weg vragen. Dit is vaak de eerste keer dat ze op straat Nederlands praten. Doodeng, maar als ze terugkomen zijn ze heel enthousiast. Het is hen gelukt.

Het kost best moeite om wat je leert in de praktijk te brengen. De ober of de caissière schakelt direct over naar het Engels als ze horen dat je uit het buitenland komt. Hartstikke klantvriendelijk, maar het helpt niet als je graag Nederlands wilt of moet leren. Er is zelfs een button gemaakt met: Spreek Nederlands met me.

A2: de eerste stap

In onze lessen leer je snel Nederlands spreken en kun je halverwege de cursus al goed praten in de winkel, op de markt en met je buren. Als je klaar bent kun je ook bij de dokter, met je eventuele partner, met je schoonfamilie en bij de koffieautomaat op werk of stage al behoorlijke gesprekjes voeren. Dat is de eerste stap naar een goed leven en toekomst in Nederland.

Kennismaken op de trap tijdens Corona

Kennismaken op de trap tijdens Corona

Maak een afspraak

Taalschool En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn of haar taalniveau wil verhogen. Wij organiseren vanuit Arnhem cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

Afspraak makenAfspraak maken

De beste taalschool van Arnhem

De werkwijze van taalschool En nu Nederlands is gebaseerd op samenwerking, niet op frontaal klassikaal lesgeven. Dat kun je ook zien aan de inrichting van de klas. De tafels staan niet in een U-vorm op de docent gericht, maar in drie aparte groepjes. Zo kunnen cursisten het beste met elkaar overleggen en krijgt iedereen de meeste kans om het spreken met elkaar te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier wordt de taal echt geleerd en gaat de taalverwerving beter en sneller. Door deze aanpak zijn wij al negen jaar op rij de beste school van Arnhem. Om te kunnen samenwerken aan een taak, moeten cursisten zich allemaal goed voorbereiden. Huiswerk maken is daarom een voorwaarde om voor iedereen het meeste uit de les te halen.

© En nu Nederlands 2023 | privacy policy | sitemap